×

INFORMAȚII COLECTATE

 

Colectăm două tipuri de informații de la dvs.: informații care vă identifică personal (de exemplu, printr-un proces de înregistrare voluntară, înscrieri sau e-mail-uri) și informații care nu vă identifică personal.

Informații care vă identifică personal

Colectăm informații de identificare personală atunci când alegeți să utilizați anumite caracteristici ale site-ului, inclusiv: i) consimțământul de a primi e-mail, ii) comentarea articolelor și altele. Când alegeți să utilizați aceste funcții suplimentare, vă rugăm să furnizați “Informații de contact”, cum ar fi numele, adresa de e-mail etc. Noi nu colectăm automat aceste informații când vizitați site-ul nostru. Putem folosi aceste informații pentru a răspunde solicitărilor dvs., oferindu-vă noi informații de conținut viitoare sau informații promoționale de la companiile noastre. Informațiile de identificare personală sunt utilizate exclusiv pentru a vă adresa cererea dvs. specifică și nu sunt vândute unor terți.

Informații care nu vă identifică personal

Utilizăm informații care nu vă identifică personal într-o varietate de moduri, incluzând analizarea traficului pe site și îmbunătățirea serviciilor noastre. Informațiile non-personale pot include browserul Web pe care l-ați folosit pentru a vizita site-ul web, ora la care ați vizitat site-ul web, paginile pe care le-ați vizitat pe site și alte date anonime privind utilizarea site-ului.

CUM UTILIZAM INFORMAȚIILE DUMNEAVOASTRĂ

Siteul utilizează numai informațiile dvs. personale în scopurile inițiale pentru care au fost colectate. Informațiile dvs. personale nu vor fi vândute sau transferate în alt mod terților fără aprobarea dvs. din momentul colectării.

Siteul nostru nu va divulga, utiliza, oferi sau vinde orice informații personale unor terțe părți în orice scop, cu exceptia cazului în care acest lucru este cerut de lege, sau acest lucru a fost aprobat în mod ferm de dvs.

Este posibil ca anumite terțe părți de încredere (cum ar fi Google Analytics) să poată urmări utilizarea, să analizeze date cum ar fi adresa sursă de la care vine cererea de pagină, adresa dvs. IP sau numele domeniului, data și ora solicitării paginii, Website (dacă există) și alți parametri în URL. Acestea sunt colectate pentru a înțelege mai bine utilizarea site-ului nostru și pentru a spori performanța serviciilor pentru întreținerea și operarea site-ului Web și a anumitor caracteristici ale acestuia. Putem folosi terțe părți pentru a găzdui site-ul, utiliza diverse funcții disponibile de pe site, trimite e-mail-uri; analiza datelor, furnizare rezultate de căutare, etc.

CUM VĂ PROTEJAM INFORMAȚIILE

Ne angajăm să protejăm informațiile pe care le primim de la dvs. Luăm măsuri de securitate adecvate pentru a vă proteja informațiile împotriva accesului neautorizat la alterarea, dezvăluirea sau distrugerea datelor neautorizate. Pentru a preveni accesul neautorizat, a menține acuratețea datelor și a asigura utilizarea corectă a informațiilor, menținem procedurile fizice, electronice și manageriale adecvate pentru a proteja și asigura informațiile și datele stocate în sistemul nostru. Deși niciun sistem informatic nu este complet sigur, credem că măsurile pe care le-am implementat reduc probabilitatea unor probleme de securitate la un nivel corespunzător tipului de date implicate.

DECLARAȚIE DE SECURITATE

 Prin acceptarea Termenilor și condițiilor site-ului și, prin urmare, a Politicii de confidențialitate, sunteți de acord că nici o transmisie de date prin Internet nu este complet sigură. Nu putem garanta securitatea oricăror informații pe care ni le furnizați, astfel că ne transmiteți aceste informații pe propriul dvs. risc.

 

DREPTURILE PERSOANEI VIZATE

 Dreptul la informare; Dreptul la rectificare; Dreptul la ștergere; Dreptul la restriționarea prelucrării; Dreptul la portabilitatea datelor; Dreptul la opoziție; Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale; Dreptul de a depune o plângere; Dreptul de a vă adresa justiției.